Galerie video

…de la aventurile noastre de zbor cu parapanta.

 

 

O colecție oarecum sumară a unora din cele mai frumoase zboruri, de până acum.

Sunt doua lucruri pe care ni le-am dori de la această pagină. În primul rând, evident, să vă atragem către un zbor fie la Bunloc, fie la Postăvaru.  Să vă ajutăm să realizați că zborul nu este ceva periculos per se. Ține mai mult de curajul interior, de dorința de deschidere către nou.

În realitate zborurile noastre cu pasageri, în tandem așadar, sunt niște zboruri în care nu ne asumăm aproape nici un risc, preferând siguranța înaintea performanței.

O zi în care căile de nori se deschideau în față și termica ne făcea să urcăm peste tot. Am ajuns cu ușurință până la baza norilor și am împins apoi spre Codlea cu toată viteza. 2 ore, 40 km

Zbor de durata Bunloc

Am plecat într-o iarnă sus, pe dealul de lângă blocul meu să facem un zbor cu colegii de parapantă de pe Tâmpa. Priveliștea – spectaculoasă. Durata zborul – aprox. 15 minute.

Zbor urban, Brasov

Aici avem un zbor educativ, o colecție de decolări cu parapanta în tandem. Vă invităm să studiați cu atenție toate etapele decolării, pentru că exact asta trebuie să facem dacă veniți la un zbor – câțiva pași în alergare.

decolări cu parapanta în tandem

Un zbor de iarnă pe fața sudică a masivului Postăvaru. O zi superbă, o pasageră un pic speriată la început, dar un zbor memorabil cu aterizare lângă Râșnov, la o păstrăvărie

Zbor de durata Postavaru