Foto

Galerie foto/video

Imagini de la zborurile noastre cu parapanta în tandem

Zburăm indiferent de anotimp, nu există un sezon al parapantei, ci zile frumoase de zbor... și celelalte.

De multe ori am fost întrebați de anotimp, de sezonalitate. Când se tertmină sezonul? Zburăm și iarna? Răspunsul este mereu același - DA, zburăm în orice anotimp, și nu este vreunul care să fie mai frumos decât celălalt. Asta nu inseamnă însă că nu avem preferințe :)

Vă invităm așadar să le descoperiți pe toate, de la frumusețea albă a unui zbor din Poiana Brașov iarna, la zborurile lungi ajutați de curenții ascendenți vara și până la culoriile toamnei văzută peste pădurile de la Bunloc.

Zboruri de vară la Bunloc, Șaua Măgurii, Postăvaru, Făgăraș & many more

Zbor parapanta Fagaras
Termeni si conditii de zbor cu parapanta
rezervă zborul tău
fly adeventure
zbor parapanta tandem
foto parapanta tandem
Tipuri de zbor cu parapanta in tandem
Spring Thermal Transylvaniafly
Locuri de zbor din Romania
zbor parapanta
Scoala de zbor cu parapanta
Voucher cadou parapanta

Știu, e greu de luat o decizie despre unde și când este cel mai bine să veniți a zbor. Așa stând lucrurile o să încerc un mic rezumat:

Vara este pe departe anotimpul cu cele mai multe zile de zbor. Evident fac excepție anii ploioși cum a fost 2018. Așadar dacă vreți să vă planificați din timp, haideți vara! Din Aprilie până prin Septembrie se formează și curenții ascendenți, care sunt indispensabili pentru un zbor de durată. Așadar dacă vă doriți un zbor mai lung trebuie neapărat să vă planificați zborul din Aprilie până în Septembrie. Există doua excepții notabile. Sunt zborurile pe care le efectuăm de la Postăvaru până jos la Râșnov din Octombire până în Martie și zborurile de la Caraiman (foarte rare !) de care o să ne bucurăm în special în luna Noiembrie. În rest, dacă vă plac culorile pădurii este de ne-ratat perioada de început de Octombire când sunt zeci de culori amestecate. Și cam atât. Enjoy!

Zboruri de iarnă în tandem. Postăvaru, Bunloc și Caraiman

Zbor de iarnă la Poiana Brașov
Promotie Poiana Brasov
Parapanta Bucegi
Zbor parapanta Caraiman
zbor parapanta
Aterizare cu parapanta Poiana Brasov
aterizare parapanta Poiana Brasov iarna 1