Zboruri mai lungi

Pentru că este vară ne bucurăm de curenții ascendenți (care se formează când soarele încălzește Pământul ) și urcăm odată cu acest aer cald.

Asta înseamnă mai mult timp de stat în aer, mai sus, mai departe, sau per scurt zboruri mai lungi pentru tine! În fond nu este atât de important de unde plecăm ci ce anume facem în aer. Vei putea așadar să ne însoțești la un zbor de durată de la Bunloc sau chiar Postavaru în Poiana Brașov (mai des în timpul săptămânii) în care vom petrece pe sus cel putin 30 min, sau mai mult, în funcție și de cât de confortabil te vei simții.

Suntem doi piloți disponibil simultan așa că te invităm să descoperi aceste zboruri mai lungi în și în doi!

Este un zbor pe care îl recomandăm de obicei celor care au mai zburat înainte cu noi dar și temerarilor care își doresc mai mult de la prima încercare. Este important de știut însă că se adresează doar acelora care nu au rău de mișcare! Mi mult decât atât, pentru că aceste zboruri mai lungi depind de curenții termici, te vom ruga să ajungi după ora 12.00 pentru un astfel de zbor. Pentru a ne maximiza șansele de a sta mai mult în aer preferăm pasageri cu greutatea în intervalul de  jos al plajei de greutate, adică 45-75 kg, dar nu este o cerință obligatorie, ține doar de maximizarea șanselor. Dacă vrei să aflii  mai multe despre tipurile de zbor cu parapanta pe care le oferim, click aici

No Comments Yet.

Leave a comment