Zbor termic

Zbor termic - in drum catre baza norilor

Zbor termic cu parapanta tandem

Zbor termic cu parapanta tandem

In zilele frumoase de vara ne aventuram la zboruri mai lungi. Pentru ca asta este defapt un zbor termic - acel zbor in care cu ajutorul curentiilor termici urcam sus, tot mai sus catre baza norilor. Happy Cloud și Zbor parapanta te invita sa le fi alături!

Este insa pentru acei pasageri fara rau de miscare si noi il recomandam celor care au avut deja o experienta cu parapanta (un zbor de initiere sau basic) si isi doresc mai mult: mai mult timp de stat in aer. Mai sus, mai departe...

Desigur insa ca cele de mai sus nu sunt neaparat niste conditii exclusive pentru un zbor termic, dar daca stiti ca aveti rau de miscare adica rau de masina, sua rau de barca atunci cand iesiti pe mare - puteti incerca si niste pastile calmante pentru raul de miscare, sau mai bine bratari speciale care apasa pe incheietura maini si.. miraculos dar functioneaza.

La innzbor termic nu mai este atat de important locul din care decolam, pentru ca oricum vom urca cu mult peste locul de decolare. Conteaza asadar ce facem in aer, si mai ales cat de mult stam acolo sus. In principiu pentru un astfel de zbor ne putem baza pe un minim de 30 min timp aeriam, dar ne putem intinde pana la cateva ore.

La noi puteti alege intre un zbor termic, un zbor termic, sau un zbor de distanta. Diferentele sunt fie de durata - pentru un zbor de initiere timpul aerian este de 10-15 min, pentru un zbor termic vom sta un minim de 30 min in aer, iar daca depasim 60 min il vom numi zbor de distanta - fie de distanta pe care o parcurgem in aer. Daca vreti sa aflati mai multe despre zborurile pe care le avem disponibile, click aici

Pentru intrebari suplimentare, suntem aici pentru a le lamuri.

No Comments Yet.

Leave a comment