Rezervări

Încearcă senzația de libertate pe care ți-o oferă zborul cu parapanta în tandem. Te vei simți în siguranță alături de piloții noștri, licențiați în zborul cu pasageri și zburând cu echipament omologat. Nu ai nevoie decât de câțiva pași la decolare și un strop de curaj, de restul ne ocupăm noi. A, era să uităm - și de o zi frumoasă!

Rezerva un zbor cu parapanta

ALEGE LOCUL DE ZBOR

În funcție de anotimp, direcția și intensitatea vântului sau tipul de zbor pe care l-ai ales, vom căuta cel cel mai potrivit loc de zbor pentru tine. Cu toate astea cel mai des ne vei găsi vara la Bunloc în Săcele și iarna în Poiana Brașov. Mai rar mergem și la Priseca în județul Argeș, si cu totul excepțional zburăm și de la Crucea Caraiman sau Sinaia. Nu în ultimul rând, Făgăraș cu al său Bâlea Lac este iarăși o destinație spectaculoasă.

ALEGE CE FEL DE ZBOR

DA, la noi poți alege! Și pentru ca avem mai multe tipuri de zbor cu parapanta, te poți decide dacă îți dorești un zbor de inițiere sau vrei un zbor mai lung. Iar dacă spiritul tău de aventură te împinge către un zbor de cross country, poți găsi fix ce ți se potrivește.Cel mai popular este un zbor de inițiere (basic) datorită accesibilității, costului mai mic și timpului total de care ai nevoie. Se adresează în special acelora dintre voi care gustă pentru prima dată frumusețea zborului liber – zborul cu parapanta.Un zbor de durată (termic) este un zbor destinat în special acelora dintre voi care au experimentat deja plăcerea zborului și vor mai mult: mai mult timp de stat în aer, mai sus, mai departe !