Echipa

Zboară cu parapanta alături de prieteni !

 

Pentru că dacă ne vei alege pe noi  vei descoperi o echipa de piloti de parapantă și prieteni din Brașov. Ne place și ne atrage să fim acolo sus pentru ca înainte de toate este pasiunea. Această pasiune pe care astăzi vrem sa o cunoști și tu !

 

eu prin ochii lui saraNumele meu este Crinu Desa si sunt pilot de parapanta din 2007. Pasiunea pentru zbor a venit poate din vremea studenției la Facultatea de Aeronave sau poate chiar mai devreme. Dar un lucru este cert: pasiunea nu a dispărut, ba chiar s-a amplificat. Și asta pentru că fiecare zbor este unic în felul său, o nouă trăire de fiecare dată, și o nouă oportunitate de a învăța ceva. Și pentru că parapanta mi-a schimbat cu adevărat viața, am avut șansa să zbor si să cunosc multe locuri minunate. Am călătorit în Alpi (Dolomiții, Alpii Austrieci), Nepal, Sardinia, Bulgaria, Brazilia şi multe altele care încă urmează să se întâmple.

Zborul cu pasageri, a venit mai târziu în cariera mea, tocmai pentru că presupune un număr minim de ore și un număr de ani de zbor înainte a primi această calificare.

 

IMG_0553Ionuț Dobrea este un pilot de parapantă în tandem cu o vastă experiență atât în zborul liber cât și ca pilot de motoparapantă, zburând de peste 15 ani ! Le-a încercat pe toate, de la zborul de acrobație, la zborul cu pasageri si cross country. Ionuț trăiește din zbor și asta spune multe. Deși implicat in ambițioase proiecte personale, colaborăm cu succes din 2011.

 

 

Mircea Slimu este de profesie inginer IT, dar zborul cu paraIMG_0557panta a depășit demult granițele unui hobby pentru el. Într-o permanentă căutare de a se autodepăși, Mircea a devenit un bun pilot de cross country, călătorind mult cu parapanta în spate, atât în țară cât și în locații minunate precum Alpii Austrieci, Brazilia, Columbia, Mexic..

 

 

cristi TutuneaCristi Tutunea, pilot de tandem și instructor de parapantă dar și ghid montan licențiat și instructor de ski de foarte mult timp. Cu alte cuvinte se simte acasă pe munți, în orice formă și orice anotimp. Cristi colaborează cu noi pe partea de cursuri de parapantă, licențiere dar și ca pilot de tandem.

 

 

 

 

Raimund Ambarus - bun prieten și camarad zboară din anul 2010, practică parapanta ca hobby și este implicat în toate proiectele noastre. Este convins că prin muncă susținută va ajunge curând pilot de tandem.