Zboruri de toamnă

Zboruri de toamnă cu parapanta în tandem

Când mă gândesc la zboruri de toamnă cu parapanta, nu stiu de ce dar mă gândesc la "Anotimpurile" lui Vivaldi. S-a terminat o vară plină de acțiune, plină de întâmplări care mai de care mai diverse, de zboruri lungi si pline de adrenalină, de turisti care ne-au vizitat... si dintr-o data: LINIȘTE...A VENIT TOAMNA

Toamna este anotimpul inguldenșei, anotimpul în care ne permitem. Ne permitem sa fugim până sus pe Caraiman, să zburăm de la Cruce, ne permitem să furăm un zbor la apus, ne permitem să mergem pe jos până pe Piatra Mare. Într-un cuvânt ne permitem să ne pese de noi! Ne uităm în jur și ne gândim la ce ne place cu adevărat. Și e atât de simplu..

 

zbor tandem Fagaras

Zbor din Fagaras, cu decolare de la Bâlea Lac, o zi de început de toamnă. Este un zbor deosebit. Deși aproape fiecare zi frumoasă este dedicată zborului, în Făgăraș ajungem poate de doua-trei ori pe an.

Zbor parapanta Caraiman

Decolarea de la Caraiman se face de pe platoul de deasupra Crucii Eroilor. Vara se încălzesc atât de tare stâncile încât nu ne permitem să ne aventurăm atât de aproape. Un zbor rezervat pentru lunile Octombrie și Noiembrie. Așa că vă așteptăm!

zbor de toamna la Bunloc

Postăvaru în Poiana Brașov și Bunloc în Săcele sunt locurile noastre preferate de zbor, tot anul. Și totuși.. se schimbă culorile, se schimbă perdepectiva. Zborul meu preferat de toamnă este însă la apus. Parcă atunci se întinde lumina peste pădurea colorată

Tipuri de zbor cu parapanta in tandem

Un zbor un pic mai lung: plecăm din Postăvaru pe sud și după ce ne lungim pe toată creasta în direcția Predealului, virăm la dreapta peste Cheile Râșnoavei. Valea se deschide larg în față si plutim la finețe căt mai aproape înspre Râșnov.

No Comments Yet.

Leave a comment