Rezervări

îndrăznește să zbori.

Încearcă senzația de libertate pe care ți-o oferă zborul cu parapanta în tandem. Te vei simți în siguranță alături de piloții noștri, licențiați în zborul cu pasageri și zburând cu echipament omologat. Nu ai nevoie decât de câțiva pași la decolare și un strop de curaj.

Locuri de zbor
În funcție de anotimp, direcția și intensitatea vântului sau tipul de zbor pe care l-ai ales, vom căuta cel cel mai potrivit loc de zbor pentru tine. Cu toate astea cel mai des ne vei găsi vara la Bunloc în Săcele și iarna în Poiana Brașov. Mai rar mergem și la Priseca în județul Argeș, si cu totul excepțional zburăm și de la Crucea Caraiman sau Sinaia. Nu în ultimul rând, Făgăraș cu al său Bâlea Lac este iarăși o destinație spectaculoasă.
Așadar, te invităm să le descoperi pe toate !

Mai mult..

Tipuri de zbor
La noi poți alege! Și pentru ca avem mai multe tipuri de zbor cu parapanta, te poți decide dacă îți dorești un zbor de inițiere sau vrei un zbor mai lung. Iar dacă spiritul tău de aventură te împinge către un zbor de cross country, poți găsi fix ce ți se potrivește.Cel mai popular este un zbor de inițiere (basic) datorită accesibilității, costului mai mic și timpului total de care ai nevoie. Se adresează în special acelora dintre voi care gustă pentru prima dată frumusețea zborului liber – zborul cu parapanta.Un zbor de durată (termic) este un zbor destinat în special acelora dintre voi care au experimentat deja plăcerea zborului și vor mai mult: mai mult timp de stat în aer, mai sus, mai departe !

Mai mult..

Ce trebuie să știi ?

Pentru un zbor cu parapanta nu este nevoie de pregătire specială, trebuie doar să poți alerga câțiva pași la decolare și încă câțiva la aterizare, așa cum te va instrui pilotul. Nu avem limită de vârstă, există însă limită de greutate, și noi acceptăm pasageri între 30 și 100 kg. Copiii vor zbura numai cu acordul părinților. Nu uita să îți iei bocanci sau pantofi de munte cu talpă aderentă când vi la zbor și ceva cu mânecă lungă, chiar dacă este vară! Pantalonii lungi sunt de asemenea bineveniți.

Limitările sunt doar în mintea noastră. Iar noi îți întindem o mână spre o nouă libertate, un pas înainte spre a te descoperi pe tine!

COSTURI

În funcție de tipul zborului ales de tine și locul în care vom zbura, prețurile diferă. În toate cazurile însă, rezervă zborul tău și vei avea pe lângă zborul cu parapanta propriuzis - filmarea și pozele incluse în preț. Pentru grupuri mai mari de 6 persoane, te așteaptăm cu reduceri.

Zbor de inițiere
250 lei
zbor

timp total: 6o min

timp aerian: 10-15 min

Loc de zbor: Bunloc sau Priseaca

Zbor de inițiere din Poiana Brașov
300 lei
zbor

timp total: 60 min

timp aerian: 15-20 min

Loc de zbor: Poiana Brașov

Zbor lung
350 lei
zbor

timp total: 90 min

timp aerian: 30-60 min

Loc de zbor: Bunloc, Poiana Brașov, Priseaca

REZERVĂ ZBORUL TĂU

Dacă ți-ai ales ziua când vrei să vi la zbor și știi deja și tipul de zbor preferat, te invităm să îți rezervi un zbor aici, și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru detalii

RESERVE YOUR FLIGHT

If you already know the date of your next paragliding flight and you have decided on your favourite type of flight, we invite you to fill the reservation form. We will contact you a.s.a.p.